Veien til Norseman – for Kreftforeningen

I august skal jeg gjennom det som regnes som en av verdens tøffeste konkurranser, en uendelig lang triathlon fra en fergekant i Eidsfjord, til jeg til slutt (forhåpentligvis) velter over målstreken på toppen av Gaustatoppen et ukjent antall timer senere.
En brutal fysisk og mental utfordring, og en heftig debut for en kar som aldri har vært med på et triathlon tidligere!

Jeg støtter_frivillighet_rgb

Trykk her for å komme til innsamlingen!

Dette er noe mange av naturlige årsaker tenker at er totalt meningsløst, noe jeg ikke kan si meg helt uenig i 🙂 Det er viktig for meg at dette skal handle om noe mer enn bare meg, da opptrening og gjennomføring av Norseman vel er tett opp til den mest egosentriske perioden jeg nok noengang kommer til å ha i mitt liv, der ukene i stor grad handler om trening, søvn og mat.

Av den grunn har jeg nå inngått et samarbeid med Kreftforeningen, der jeg skal gjennomføre Norseman og i samme slengen løpe og slite for å samle inn så mye penger som mulig til Kreftforeningens livsviktige arbeid!

mammas grav

Da jeg var 9 år gammel fikk mamma påvist lymfekreft, og noen måneder senere sovnet hun stille inn hjemme i stua i Lommedalen. En uendelig smertefull tragedie, og noe som har satt sitt preg på livet siden, både for meg, familie og mine foreldres venner. En fantastisk mamma og dame på 31 år, som døde så altfor ung, med tre små barn hun ikke fikk følge oppveksten til. Dette var en opplevelse som har satt dype spor, men som også har gjort at jeg har valgt å bruke tiden min på å jobbe med og for barn og ungdom, samt bruke tiden min på å skape muligheter for andre. Men jeg har mine klare begrensninger, og der mine evner og kunnskaper ikke strekker til, har Kreftforeningen kompetansen som skal til.

Kreftforeningen jobber for:

  • at færre skal få kreft
  • at flere skal overleve kreft
  • best mulig livskvalitet for kreftrammede og pårørende

Målet er å samle inn minst 100 000 kroner til Kreftforeningens arbeid, og der kommer du inn! Det er et ambisiøst mål, men likevel ikke mer enn en 50 -lapp per hode om alle Facebook-vennene mine hiver seg på 🙂 Og når venners venner også hiver seg på, fins det jo ikke grenser for hvor dette kan ende!
Jeg ber deg derfor om å gå inn på linken og gi et bidrag. Da legger du litt ekstra press på mine skuldre som garantert vil hjelpe meg opp av de mørke dalene underveis i Norseman, og i tillegg gir du et bidrag til en langt viktigere sak enn triathlon og trening!

2XU og Zoggs er allerede med på laget, og sponser meg med det meste jeg trenger av treningsutstyr – et fantastisk bidrag jeg er veldig takknemlig for! Og som gjør at jeg kan fokusere på viktigere ting – nemlig trening og pengeinnsamling!
Følg linken, gi et bidrag, og vær så snill og del siden videre!

Trykk her for å komme til innsamlingen min!

Eirik  2XU