Samtale/veiledning

Jeg har vært veileder for, samtalt med og møtt veldig mye mennesker gjennom min tid som foredragsholder og underviser. Og jeg har gjennom dette opparbeidet god kunnskap og kompetanse som jeg ønsker å dele videre, for igjen å kunne bidra til andres positive utvikling.

Jeg syns det er fantastisk å få lov å jobbe en-til-en med mennesker som ønsker en å samtale med og sparre med, enten det er privat eller i jobb.

Jeg har flere personer jeg møter jevnlig, både unge og gamle som ønsker og trenger èn å sparre med i forhold til sorg og livskriser, utfordringer privat, på jobb, sosialt, på skolen, etc.
Jeg tror på at fysisk bevegelse er tingen for å få i gang tanker og kreative prosesser. Derfor kjører jeg i den grad det er mulig, samtaler utendørs, på gåtur rundt Sognsvann, joggetur i Nordmarka, sykkeltur, skitur. Mulighetene er mange, men jeg har erfart at nettopp det å være fysisk aktiv, være ute i frisk luft, og kunne gå i stillhet uten at stillheten oppleves trykkende, er gode og viktige elementer som bidrar til en god prosess.

Jeg kan tilby veiledningstimer til en meget hyggelig pris, både enkelttimer og diverse pakketilbud.

Jeg håper å høre fra deg!