salming_konkurranse

Vinn Salming-sko!

Du har nå en gyllen anledning til å vinne et par freshe Salming-sko, og det med en minimal investering!
imagesCAXLVGH5

Salming ønsker å bidra til innsamlingen min til Kreftforeningen, og alt du må gjøre er å sette inn et valgfritt beløp via innsamlingssiden min for å være med i trekningen,  minimum 50 kroner. Og for hver tier over 50 kroner du setter inn, får du ett ekstra «lodd»  i konkurransen! Konkurransen pågår frem til 24.08.
Husk å skriv følgende i feltet»Skriv på innsamlingsveggen»: Jeg vil vinne Salmingsko og støtter Kreftforeningen!» – OG jeg vil også oppfordre deg til å dele på Facebook når du har satt inn penger, så enda flere kan få muligheten til å delta :)
Innsamlingssiden finner du ved å trykke her!

Salming_womansalming_ManSalming er ferske i Norge, men har allerede tatt triathlon-miljøet med storm. Og dette er en kravstor gruppe atleter som kun skal ha det beste :)
Jeg har hatt gleden av å bruke skoene gjennom hele sesongen, og er storfornøyd! Jeg har tidligere vært forfulgt med skader og diverse vondt-er i forbindelse med løping, men etter å ha lagt om løpeteknikk og skiftet sko, har jeg ikke kjent antydning til tidligere skader.
Du kan lese mer om skoene her

Jeg håper du vil delta i konkurransen, og samtidig gi penger til en god sak!

Jeg støtter_frivillighet_rgb