logo granfondo

En hyllest til livet!

Førstkommende lørdag går starten for sykkelrittet Granfondo Don Pedro – og alt overskudd går til Kreftforeningen!
Tidligere toppsyklist og mesternes mester- programleder Dag Erik Pedersen er initiavtaker, og har satt som mål å samle inn 1 million kroner til Kreftforeningen!

 

 

Dette er et lavterskelritt åpent for alle, og du kan velge mellom løyper på 16, 32 eller 105 km. Dette blir en folkefest, og det er et strålende initiativ der alt overskudd vil gå til Kreftforeningens arbeid! Og om ikke dèt er nok får du i tillegg den kule sykkeltrøya her!

granfondo

Jeg har et stort engasjement for Kreftforeningens arbeid, og er med glede med og fronter dette rittet, og jeg vil ha med deg! Dette er en strålende anledning til å debutere med startnummer i et ritt, og samtidig gjøre dette for en mye større sak.

Les mer på Granfondo Don Pedros nettsider, og følg rittet på Facebooksidene:

Min innsamlingsaksjon ruller også for fullt, og pengene tikker inn jevnt og trutt. Men det er fortsatt et stykke igjen til målet, og vil derfor oppfordre alle dere fine folk om å grave litt i lommene og gi et lite bidrag. ALT bidrar, uansett størrelsen på beløpet! Du kan gi en gave her!

Jeg støtter_frivillighet_rgb